Keratinhårmasker der kan redde skadet og kruset hår

Er dit hår så skadet, at du leder efter noget der kan redde det? Før du besøger en frisør og hører den klassiske: “Vi er nødt til at klippe dit hår kort”, så giv en keratinhårmaske et forsøg først. Med tilbuddene nedenunder, kan du endelig få gang i din hårrutine og få skinnende hår igen.

Men før du går videre til listen over de mest populære og bedste keratinmasker, så vil vi råde dig til at lære lidt om pleje af tørt og skadet hår. Hvilke produkter er beregnet til kruset hår? Hvad bør du huske på når du shopper efter hårprodukter? Hvordan bør du påføre en hårmaske til at få tilfredsstillende effekter? Alle disse ting er vigtige, så læs gerne videre.

Maske til tørt og skadet hår

Fugt og reparation er to ting som tørt og skadet hår har allermest brug for. Det giver derfor god mening at lede efter genopbyggende hårprodukter. Hårmasker er det bedste valg, for deres bedste kvalitet – i modsætning til hårbalsam – er, at de reparerer inde i håret og dermed er ret effektive. Jo hurtigere du begynder at behandle håret med en maske på hyppig basis, jo bedre. Det er værd at huske på, at en god hårmaske der håndterer skader på håret, skal være lavet med gode ingredienser. Der er to ting der er allervigtigst: En simpel komposition og en høj koncentration af ingredienser, der er ansvarlige for at give intens reparation. Det ebtyder, at en keratin og/eller peptidmaske er det bedste valg til skadet og kruset hår.

Ingredienser som kun de bedste keratinhårmasker indeholder

Her er en liste over ingredienser der kun bruges af de bedste masker til skadet hår. Hvorfor? Fordi disse er ingredienser der er bevist til at have evnen til at fikse skader og fremhæve dit hårs naturlige skønhed.

  • Keratin – et potent protein der kan reparere og modvirke skader i håret.
  • Silke – et protein der styrker og udglatter håret.
  • Panthenol – forøger fugtniveauet, beskytter og genopliver håret.
  • Arganolie – en planteolie der reducerer brud og genopretter håret langs længderne.
  • Bomuldsfrøolie – reparerer hårets spidser.
  • Castorolie – styrker folliklerne og forhindrer hårtab.
  • Peptider – genopbygger håret og forbedrer modstandskraften.

Selvfølgelig er det svært at finde en hårmaske der indeholder alle de førnævnte ingredienser. Derfor er det fint at kigge efter blot nogle af disse ingredienser. Hvis du derfor har fundet en hårmaske der indeholder nogle af de nævnte ingredienser, så er det muligt at den kan udføre mirakler på skadet hår. Det er værd at give det et forsøg!

Har typen af keratin der bruges i en hårmaske betydning for effekten?

BESTEMT! Hvis du leder efter en god maske til at hjælpe dit skadede hår, så bør du tjekke typen af keratinprotein som produktet er lavet med. De bedste resultater skabes af hydrolyseret keratin, fordi dette protein kan nå dybere ind og reparere håret indefra. Det er selvfølgelig bedre hvis et produkt reelt indeholder keratin, og ikke bare et tilfældig keratin-lignende protein der menes at kunne give lignende effekter. Det anbefales også at tjekke hvor meget keratin der tilføjes til et produkt. Hvis keratin står til sidst på ingredienslisten, så betyder det at masken kun indeholder små mængder af dette værdifulde protein, og vil derfor ikke kunne give dig en dybdegående reparerende behandling.

Keratinhårmaske – brugsanvisning

Når man analyserer keratinmasken som et hårprodukt, så er der en bestemt ting man bør nævne i forbindelse med den rette påføring. En keratinhårmaske bør ikke påføres daglig for produktet er potent nok til kun at blive brugt en gang om ugen eller en gang hver anden uge, for at møde behovet for reparerende ingredienser til håret. Derudover bør masker til skadet hår påføres på fugtigt (men ikke drivende vådt) hår og holdes under et varmt håndklæde, hvilket kan booste effekterne. Det bedste er, at du også kan give dit hår keratinbehandling derhjemme.

BEDSTE KERATINHÅRMASKER

Det er tid til at sammenligne de mest populære keratinhårmasker over de seneste måneder. Her er de bedste keratinmasker til skadet og overbehandlet hår. Hvilken bør du vælge? Gennemgå de korte beskrivelse og vælg de bedste til dit hår.

Keratinhårmaske fra Nanoil

Keratinhårmaske fra Nanoil

Dette hårprodukt tilbyder uden tvivl den stærkeste effekt i form af hår der er repareret i dybden. Hvorfor? Fordi det kombinerer hydrolyseret ekratin med panthenol, som er et værdifuldt provitamin B5. Teksturen på hårmasken er blød, næsten vægtløs, holder længe og dufter vidunderligt, men vigtigst af alt, så udfører dette produkt mirakler. Efter blot én gangs brug, så gør Nanoil Keratin Hair Mask håret nemt at frisere og resistent overfor kruset hår. Hver uge bliver håret stærkere, mere modstandsdygtigt og resistent overfor skader. Det er den bedste genopbyggende hårmaske til både de mest krævende forbrugere og dem, der leder efter et budgetvenligt produkt.

produkt hjemmeside: www.nanoil.dk

Hårmaske fra Kérastase Résistance

Et lidt dyrere men lige så interessant produkt er denne Kérastase hårmaske, der er dedikeret til svagt, skadet og spaltet hår. Det er lavet med prokeratin, keramider og ingredienser, der er ansvarlig for at reparere skader i håret. Du vil få de ønskede effekter på én betingelse – du skal bruge Kérastase Résistance Masque Force Architecte på hyppig basis. Denne keratinhårmaske nærer, udglatter og forstærker håret, hvilket gør det flottere og nemmere at style. Det er også værd at nævne at dette produkt forhindrer skader og begrænser spaltede spidser.

Varmebeskyttende hårmaske fra Montibello Keratin Force

Montibello hårmaske fra NaturTech-serien er et godt valg for svagt, skadet, fint og delikat hår. Udover keratin, som er målrettet huller i hårstrukturen, så indeholder masken plantebaserede proteiner, kulhydroter fra guar-gummi og andre ingredienser der håndterer skrøbelighed. Denne maske stimulerer hårets egen reparation, udglatter kutikula, styrker og forbedrer modstandskraften. Når det bruges hyppigt efter hver shampoo, så kan Montibello Keratin Force Biomimetic Complex genoprette en smuk glans, blødhed og modstandskraft i håret.

Keratinhårmaske fra Schwarzkopf BlondMe

Der er ingen tvivl om, at afbleget hår har brug for lidt ekstra hjælp og forstærkning. I løbet af processen med farveskift, så bliver de naturlige bånd i håret skadet – det er derfor, at blond hår ofte er tørt, fint og skrøbeligt. Keratinhårmasken fra Schwarzkopfs Blond Me-serie kombinerer det basale hårprotein med magnesiumcitrat for at skabe en potent duo der kan reparere ødelagt hår. Det er et super interessant tilbud, der primært er beregnet til blond, afbelget og farvebehandlet hår, som også kan bruges af alle med hår der kræver lidt ekstra reparation.

Keratinhårmaske fra CocoChoco

CocoChoco virker til at være en lidt mere ukendt keratinhårmaske, der faktisk giver ret gode resultater. Heldigvis er det ikke et produkt med en enkelt ingrediens, hvilket betyder at keratinen er sat sammen med en blanding af dybt fugtende ingredienser, som ikke blot reparerer skader men også forhindrer dehydrering. Denne formel passer til overbehandlet, kruset og svagt hår – det efterlader håret blødere, mere modstandsdygtigt og næret. Produktet er ret tykt, og kan måske ikke helt give tilfredsstillende effekter på fint hår der mangler volumen. Det er heller ikke blandt de billigste keratinhårmasker.

Reparerende maske fra L’biotica Keratin

L’biotica Keratin virker til at være det foretrukne valg blandt dem, der synes at den lave pris er det vigtigste. Udover reparerende keratin, så indeholder denne maske også amarantus frøekstrakt som sikrer blødhed og glans, såvel som keramider, der efterlader håret stærkere. Selvom det ikke er et helt naturligt produkt, så er det effektivt. Det modvirker skader i håret og forhindrer tab af fugt, og derfor vil du se en forskel i udseendet af håret hvis du fortsætter med at bruge L’Biotica Keratin Mask i et par uger. Håret bør også se sundere ud.

Maske til skadet hår fra ArganiCare

Keratin findes også i ArganiCare Keratin Hair Mask, som er et reparerende produkt der efterlader håret mere skinnende og blødt. Udover hydrolyseret keratin, indeholder det også panthenol, grapefrugtolie, den velkendte arganolie og beraine (en fugtende ingrediens). Det er interessant produkt der kan pleje og forbedre tørt, skadet og glansløst hår. Den lette formel reparerer, nærer, fugter og giver beskyttelse fra rod til spids. Produktets store størrelse er et ekstra plus.