Lashcode Mascara. Definition of Beauty in Luxury Version

bedst bedømte mascara - LashcodeÅben op for mulighederne som make-up giver dig. Lashcode er en mascara der lader dig danne et sofistikeret look uden begrænsninger, uden falske øjenvipper, uden overdrevede effekter. Mød en mascara der revolutionerer hverdags make-uppen.

Eyelash extensions har aldrig udgjort et godt valg. Investering i en super langtidsholdbar, forlængende, krøllende, fortykkende og volumen-boostende mascara er en bedre idé! Revolutionen indenfor make-up er kommet med Lashcode – mascara af en formel på tre stadier.

Lashcode – for en multi-effekt af vipper

En innovativ mascara der kombinerer egenskaberne af en ultrasort fløjlsblød formel med præcisionen af en aerodynamisk stav af silikone. Takket være blandingen af de bedste ingredienser og lette applikation, forskønner Lashcode øjenvipper på tre stadier:

 1. Den dækker vipperne, leverer tykkelse, forlængelse, volumen og krølle.
 2. Den nærer og styrker vipperne indefra takket være plejende ingredienser.
 3. Den forlænger effekten og giver en fejlfri langvarig make-up.

Hvordan virker Lashcode?

Lashcode er en langtidsholdbar formel, fri for udtværing og klistrer ikke vipperne sammen. Den former øjnene (effekten af åbne øjne). En spiralformet silikonestav har forskellige størrelser på børsterne og virker som en præcis børste til at frisere vipperne. Som resultat, separeres de effektivt og ser naturlige ud. De smalle ender af staven tillader at man kan nå korte og tynde vipper i øjenkrogene. Mascaraen er klumpfri og drysfri; den vil ikke løbe ned af kinderne. Den silkebløde formel sikrer en enestående påføring (dækker enhver øjenvippe med et let lag) og let fjerning af make-up.

Mens du bruger Lashcode, vil du give vipperne den optimale hydration og næring. Det er muligt takket være sammensætningen af plejende ingredienser der trænger dybt ind i vippernes lag og genopbygger deres indre struktur. De stimulerer væksten af øjenvipper og reparationsprocesserne, såvel som de forstærker og forhindrer vipper i at falde ud. Det er den første mascara der ikke blot giver en midlertidig forskønnende effekt, men også fremhæver deres naturlige skønhed. Ingredienserne af højeste kvalitet kan takkes for dette. Iblandt dem kan du finde:

 • soja- og hvedeskud ekstrakt, Baikal skjolddrage ekstrakt, pro-vitamin B5, ungdomsvitamin (E), naturlig arginin.

Lukussen ved at afdække skønheden

Plejende, ufejlbarlig og elegant – disse egenskaberne af Lashcode mascaraen. Den nægter at acceptere et kompromis mellem øjenvippernes sundhed og udseende. Forkæl dig selv med en smule eksklusiv pleje og gør brug af fordelene ved den forskønnende formel. I den slanke, sorte og matte tube findes der kombinationen af to typer ingredienser (plejende og definerende) og den innovative applikator, som skaber nem vej til et enestående look.

18 kommentarer “Lashcode Mascara. Definition of Beauty in Luxury Version”

 1. Hindbær

  Hvor får man fat i dette vidunder???

  Svar
 2. Ellinor

  der er ikke noget, der ødelægger øjenvipperne mere end falske vipper!!!!

  Svar
 3. Dorethe

  efter et år med falske vipper og alt det der var mine øjenvipper helt smadret. Det lykkedes mig at rette op på dem med et godt øjenvippeserum, men jeg rører aldrig falske vipper igen! Det er virkelig bedre bare at bruge øjenvippeserum og en god mascara.

  Svar
 4. Gerda

  Jeg ødelagde mine øjenvipper ved at gå med falske øjenvipper, og jeg er nu i gang med at behandle dem med øjenvippeserum, og jeg er på udkig efter en mascara der kan give mig denne fantastiske effekt på vipperne, selv om det stadig føles underligt for mig at gå rundt med mine naturlige øjenvipper

  Svar
 5. Jenny

  stærkt pigmenteret, dyb sort farve, jævnt belagte øjenvipper. Første lag giver en tilfredsstillende effekt. Øjenvipperne er pænt adskilte.

  Svar
 6. josefine

  Efter min mening kan det ikke betale sig at bruge mange penge på kosmetik, fordi der altid er et billigere alternativ, men den her mascara er som ingen anden! For mig er det den bedste mascara jeg nogensinde har haft.

  Svar
 7. Rosa

  Jeg synes den er rigtig god, men på en eller anden måde blev jeg ikke vildt begejstret. Men børsten er god

  Svar
 8. pernittengryn

  Jeg har super øjenvipper siden jeg har brugt den ?

  Svar
 9. Trum_pet

  Det er den mest langvarige mascara jeg nogensinde har haft. Denn holder hele dagen og endda ud på de små timer 🙂 den kan jeg varmt anbefale!

  Svar
 10. Jonna B

  de mest holdbare mascaraer er de vandtætte

  Svar
 11. LaberLarve

  effekten er smuk, maksimal længde og tykkelse, men det er ikke for meget af det gode, det ser naturligt ud. /overhovedet ingen klumper på øjenvipperne. Meget god kosmetik.

  Svar
 12. Ketty

  Jeg har en yndlingsmascara, jeg har brugt længe, ​​men den her er en dejlig overraskelse. Den ser virkelig flot ud på vipperne og den adskiller dem. Det tager ti dage, før min mascara begynder at være tyk nok … den her er god lige fra begyndelsen. Nu har jeg et dilemma med, hvad for en jeg køber næste gang 🙂

  Svar
 13. Lissy90

  Jeg havde min elskede Lancome, men ville gerne prøve noget nyt og jeg har ikke noget at klage over. Børsten har den perfekte facon og størrelse for mig, fordi mine øjne sidder ret dybt, og alle de større børster tværer bare mascaraen ud over hele øjet i stedet for at blive på øjenvipperne og selve mascaraen holder længe, du kan gå med den hele dagen lang.

  Svar
 14. Methe

  Den her mascara er nok til at definere øjet. Spring eyelineren over for hurtig og fantastisk flot makeup 🙂

  Svar
 15. Tudse

  Lyder godt

  Svar
 16. Stjernestøv

  fantastisk mascara, der plejer øjenvipperne: den gør dem ikke kun tykke, den plejer dem også. Jeg kan se, at mine vipper er sundere nu, efter at have brugt vandfast mascara de sidste 2 år.

  Svar
 17. Elsbeth

  Jeg fik mascaraen i gave og havde ikke hørt om den før og blev positivt overrasket 🙂 ikke sikker på om jeg vil købe den igen, men det er kun på grnud af prisen

  Svar
 18. Sonja

  Jeg elsker at farvede mascaraer: violet, marineblå, men jeg har aldrig haft en, der var langvarig og som ike sværtede. Det ville være fantastisk, hvis man kunne få Lashcode flere farver.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *