Sådan ernærer du huden på den asiatiske måde

sovepakke.jpgDe sidste par måneder er stjerner, både kendte og mindre kendte, begyndt på en ny trend indenfor hudpleje. Denne trend er så småt ved at overtage markedet, men så populær er den alligevel ikke blevet endnu. Der er naturligvis tale om sovepakken, altså en ansigtsmaske som skal sidde natten over. Hvad er forskellen mellem en sovepakke og en almindelig ansigtsmaske? Hvordan bruger man en sovepakke?

Sovepakken er en trend som er nået ud i de vestlige egne fra Asien. Disse masker skal sidde natten over og kombineres med hverdagspleje. Asiaterne elsker at bruge flere lag produkter for at opnå fejlfri, ungdommelig hud. Deres hudplejeteknik byder på adskillige forskellige trin, hvor det sidste er brug af en natmaske nemlig sovepakken.

Europæere kan drage fordel af de positive egenskaber som skabes ved brug af flere lag hudplejningsprodukter, men teknikken er ikke ligeså veludviklet i vesten som den er i østen. Af denne grund er mange kvinder skeptiske. Asiaterne fremhæver, at det er en metode som sikrer regenerering. Huden slapper af om natten og absorberer derfor bedre sovepakken, som støtter den naturlige regenerering af huden.

Sovepakken har som regel en gel konsistens og anvendes på samme måde som en normal ansigtsmaske. Den eneste forskel er, at man lader sovepakken sidde natten over. Den største bekymring folk sidder inde med er, at masken kan efterlade pletter på sengetøjet, håret, og så videre. Modsat udseendet er sovepakken dog ikke specielt begrænsende, da produktets gel konsistens gør, at huden nemt kan absorbere det. Dette gør, at produktet hverken spilder eller smudser når det er tørt. Prøv dig frem for at se om metoden er noget for dig.

Asiaterne bruger sovepakken som et trin i deres langtrukne hudplejningsproces, men for os kan den anvendes ligesom en natcreme. Rens ansigtet godt og anvend et godt skrubbemiddel inden du anvender masken. Skyl denne af om morgenen. Hovedformålet med masken er, at vedligeholde hydrering, fugtgive huden, afgifte, highlighte, stramme porer, og genopfriske huden med hjælp af antioxidanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *