6 Stykker Grundlæggende Tilbehør til Hårvask

h-aring-rvask.jpgDet virker måske som om hårvask er en slags aktivitet man ikke har brug for meget tilbehør til, men hvis man vil pleje og ernære håret ordentligt er der faktisk nogle produkter man bør investere i. Her kan du læse om seks forskellige stykker tilbehør du bør bruge.

[1] Bomuldstrøje

Du bør have en bomuldstrøje på når du vasker dit hår. Bomuld er en effektiv erstatning for et rugt håndklæde. Det absorberer vand ligeså godt og skader ikke håret.

[2] Mikrofiber håndklæde

Det eneste håndklæde du bør bruge er et mikrofiber håndklæde. Denne slags håndklæde er godt til brug som turban. De fleste af dem er allerede udformet til at skabe denne turban og sikre, at den ikke falder fra hinanden. Disse håndklæder er ideelle til at tørre eller dække hår.

[3] Plastikhætte

Plastikhætter hjælper med at holde håret varmt og isolere det fra eksterne faktorer når du bruger en hårmaske eller er ved at farve dit hår. Derudover er de også praktiske når du er i bad og ikke vil have vådt hår. Disse hætter kan erstattes med plastikposer.

[4] Kam med brede tænder

Sådan en kam er perfekt til at rede vådt hår ud samt til at fordele maske eller balsam ordentligt, da den ikke hiver hår ud. Den bedste kam er lavet i træ.

[5] Plastikcontainer

Der bør være en lille skål eller krukke på alle badeværelser. De er hjælpsomme når du gerne vil udvande shampoo eller balsam med vand, blande hårmasker med grøntsagsolie, eller blande hårfarve.

[6] Stor skål

Ved første øjekast virker det måske overflødigt med en skål i badeværelset, men det er ikke altid et bad er nok. Nogle gange bliver man nødt til at skylle håret med urter eller olie og så er det lettere at sidde behageligt for at dyppe hovedet i en skål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *