Bedste Spabehandlinger når du føler dig nede

Uanset sæson, har vi ret til at føle os lidt nede eller triste. Om efteråret og vinteren, kan det skyldes det dårlige vejr – for lidt sollys, for meget regn eller sne, hård vind og isnende kulde eller frost. Om sommeren og foåret, kan det dårlige humør skyldes at man ikke får taget ferie eller lige er kommet tilbage. At besøge et spa kan være et godt boost til humøret. Spabehandlinger minder os om sommerferier og lad os glemme om den isnende kulde udenfor. Derudover reparerer de kroppen efter vinter og kurerer efterårsdepression. Tag et kig på spabehandlinger du kan vælge når du føler dig nede.

Spaterapi & massager mod tristhed

KALARI – KAI UZHICHIL

er en ældgammel dyb sportsmassage der kommer fra Kerala i den sydlige del af Indien. Den sikrer fleksibilitet og vitalitet af kroppen og stimulerer den. Kalarimassage vil tilfredsstille dem der vil holde sig i form. Behandlingen lader dig opnå elasticitet og agilitet. Den booster blodcirkulationen og tillader et hurtigt tab af overskydende fedt. Den hjælper med vægttab, forbedrer bevægelsesområdet for led når kroppen drejes. Presset og hastigheden af massagen afhænger af en persons postur. Kalarai massage afslapper musklerne, forlænger ledbåndene og stimulerer de energiske kanaler af kroppen. Den virker i dybden: genopretter den rette, afslappede position af kroppen og giver en følelse af ubegrænsede bevægemuligheder.

Kalari er en dybdegående sportsmassage til folk der ønsker at deres kroppe virker. Behandlingen er også designet til dem der hyppigt motionerer eller danser og ønsker at forbedre deres positur og fleksibilitet. Takket være massagen, afslappes musklerne mens energien der flyder gennem marma – de vitale punkter i kroppen – stimuleres og reguleres, som får os til at have det bedre.

Kalari massage udføres på en specialdesignet, tyk og bred måtte. Måtten lægges på gulvet. behandlingen udføres med en varm olie og Ayurvediske urter.

ABHYANGAM – Mardhayukta Hasta Mukha Abhyangam

er en Ayurvedisk ansigts- og kropsmassage for afslapning, afgiftning og genoprettelse af balance. ABHYANGAM masser, styrker og genopbygger kroppen, forbedrer gennemstrømningen af lymfen og forbedrer immunsystemet, og derfor anbefales den til behandling af depression og dårlig immunitet.

Takket være ABHYANGAM massage, så føler folk, der klager over træthed, et flow af energi mens deres nervesystem er roligt og stærkt. Derudover blødgør massagen, fugter og opstrammer huden, forynger den på denne måde. ABHYANGAM fremmer arbejdet for de indre organer og hjælper med at kurere rygsmerter og smerte fra iskiasnerven.

ABHYANGAM udført på ansigtet, afslappet ansigtet og stimulerer de vitale punkter – marma. Det fjerner stress og pres, og som resultat renser og afslapper det. Massagen forbedrer blodcirkulationen og lymfer i området af ansigtet og genopbygger hudvæv. Når det udføres hyppigt, reducerer det rynker og genopretter den naturlige fugt i ansigtet, tonen og et glødende look. ABHYANGAM er det mindst invasive, naturlige ansigtsløft du kan forkæle dig selv med.

PADA ABHYANGAM

er en Ayurvedisk fod-, ankel-, og lægmassage. Det er en intensivt afslappende og krops-genopbyggende behandling. Det gør blodcirkulationen hurtigere, hjælper med at kurere åreknuder og reducerer hævelser og smerter i læggene. Det hjælper dig af med træthed og forebygger inflammation af ledbånd og muskler. Massagen hjælper dig med at hele efter en forvredet ankel, strukket ledbånd og alle andre former for skader.

SHIRO ABHYANGAM

er en Ayurvedisk hovedmassage med en intensiv afslappende og foryngende effekt. Den fremmer cirkulationen af blod og lymfer i hovedområdet. Den bekæmper insomni, migræner og tør, kløende hovedbund. Den afslappet de unødvendigt spændte muskler og stimulerer blodgennemstrømningen mens toksiner fjernes. Den lindrer hovedpiner og øm nakke, og fjerner følelsen af trætte øjne. SHIRO ABHYANGAM bør afsluttes med at fjerne olierester.

MUKHA ABHYANGAM

er en Ayurvedisk ansigtsmassage. Den er meget delikat og afslapper dermed ansigtet og stimulerer vitale punkter (marma). Den fjerner spændinger og stress fra ansigtsområdet og som konsekvens renser og afslapper kroppen. MUKHA ABHYANGAM massage øger blodgennemstrøningen og lymfer i området af ansigtheden og genopbygger hudvævet. En regulær massage forynger ansigtet ved at reducere rynker og genopretter den naturlige vitalitet, udjævner hudtonen og gløden. MUKHA ABHYANGAM er ikke-invasiv og virker som et naturligt ansigtsløft.

PRISHTHA ABHYANGAM

er en Ayurvedisk rygmassage som er meget afslappende og energigivende. Den involverer brugen af Ayurvediske olier beriget med specielle urter. Massagen hjælper med at hele svære og kroniske rygsmerter, muskelstivhed og nerve-relateret smerte, f.eks. smerter i iskiasnerven. MUKHA ABHYANGAM fremmer blodcirkulationen i ryggen og afslapper spænding i kroppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *