De 5 mærkeligst SPA behandlinger

spa-behandlinger.jpgKvinder er villige til at opgive mange ting for at opnå ønskeudseendet og skjule tegn på aldring, så der er ikke noget at sige til, at skønhedssaloner og SPA finder på nye behandlinger hele tiden. Lad os diskutere de fem mærkeligste behandlinger kvinder vælger at undergå for at opnå det eftertragtede ‘perfekte’ udseende.

#1. Høbad

Vi lægger ud med en behandling fra slaviske rødder, som har meget med landbrugslivet at gøre. Før i tiden kunne landmænd godt finde på at overnatte på en bunke nyindsamlet hø og stå op næste morgen sprængfyldte med energi. Nu til dags anvendes hø i behandlinger mod cellulitis. Kroppen pakkes ind i et neg vådt hø og placeres i et bad med varmt vand.

#2. Plasmaindsprøjtninger

En af de mere invasive behandlinger udføres naturligvis af kvalificerede enkeltpersoner. Her trækkes blod som indsprøjtes igen efter der er foretaget et par modifikationer. De røde og hvide blodceller fjernes fra blodens plasma når blodet er trukket ud, hvorefter plasmaen indgydes med agenter og sprøjtes ind under huden for at gøre denne mere smidig og tonet..

#3. Slangemassage

De mere modige blandt os kan slappe af med en ansigtsmassage som består af, at slanger lægges på kroppen. Slangerne hører hver især til forskellige arter, så de masserer huden på forskellige måder. Slangemassage er især godt mod ømme muskler, stive led, og migræner.

#4. Geisha ansigtsbehandling

Disse behandlinger består af ansigtsmasker som er lidt forskellige fra de ansigtsmasker man normalt lægger på huden. Geisha ansigtsmasker indeholder nattergale ekskrementer, som menes at have forfriskende, oplysende egenskaber. Det bør dog nævnes, at ekskrementerne ikke er de eneste ekstreme ingredienser som anvendes i kosmetikprodukter og skønhedsbehandlinger.

#5. Ildmassage

Ild forbindes som regel ikke med nydelse, men vi regner som regel med, at SPA behandlinger er afslappende. Ildmassager udføres primært i Kina og stammer fra oldtidens Tibet. Et håndklæde med ukendte brændbare genstande og alkohol placeres på ansigtet, hvorefter der sættes ild i håndklædet som tages af inden det når at brænde ansigtet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *