Fire stykker hårtilbehør du bør eje

klippeklips.jpgHvis du går meget op i dit hår er du sikkert klar over, at der findes uendeligt mange hårprodukter på markedet. Der findes produkter til alle hårtyper og disse produkter fås i alle farver og dufte man overhovedet kunne forestille sig. Men findes der noget på markedet som virkelig kan overraske? Det kan du lige love for. Der findes meget interessant og hjælpsomt tilbehør. Her kan du læse om fire overraskende tilbehør enhver kvinde bør eje.

No.1 Klippeklips

Kvinder med pandehår kender uden tvivl alle til følgende problem: du har næsten lige været hos frisøren men dit pandehår skygger allerede for dit udsyn, så du bliver nødt til at tage afsted igen for at få styr på dit hår. Hvad nu hvis du kunne klippe håret selv? Du tror måske, at det ikke kan blive andet end skævt og grimt, men med det rigtige tilbehør kan det faktisk godt lade sig gøre. CreaClips eller Bango er klippeklips som hjælper med at holde pandehåret oppe på en måde som gør det nemt for dig at klippe det uden at skulle være bange for, at du kommer til skade.

No.2 Bob Maker

Vil du gerne være med på moden med den æstetiske bob, men er du ikke helt klar på at klippe i det lange hår du har kæmpet for i flere måneder? Bob Maker klips er et fantastisk produkt som gør det muligt at lave en bob hårstil med langt hår. Denne lange klip samler overskydende hår og gemmer det under bob-stilen på en behagelig og naturlig måde.

No.3 Net

Drømmer du om det friske strandlook, men har du ligesom os andre hverken tid eller energi til at prøve alle de forskellige produkter som hævder, at de kan skabe de eftertragtede strandbølger? Med lidt hjælp fra Kevin Murphys hårnet kan dine drømme bliver til virkelighed. Nettet gør det muligt at få strandbølger i håret på den nemme måde – det eneste du skal gøre er at tage nettet på over vådt hår før du går i seng – om morgenen vil du have de lækreste strandbølger.

No.4 Hårbånd til naturlige bølger natten over

Drømmer du om naturlige bølger som ville gøre de største stjerner misundelige, men har du ligesom os andre hverken til eller vilje til at bakse med krøllejern? Så vil du uden tvivl blive glad for at høre, at der findes produkter som gør det muligt at krølle håret mens du sover. Med Aurora Band kan du forvandle dit fugtige aftenhår til naturlige bølger uden den helt store indsats. Det eneste du skal gøre er at tage hårbåndet på om aftenen, skrue det godt rundt, og så få dig en god nats søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *