Hårtatoveringer – Det Nyeste Nye

h-aring-rtatovering.jpgTrends i modeverden og makeupverden ændrer sig utroligt hurtigt. Hver årstid bliver vi overrasket af nye ideer fra designere og makeupartister fra hele verden. Sidste sæson var den største trend bob cuts – i den kommende sæson vil den førende trend være hårtatoveringer. Hvad er en hårtatovering og hvor kommer denne trend fra?

Vi er bange for nye trends, fordi de både kan overraske os på positive og negative måder. Man ved aldrig hvad man skal forvente. Denne gang vil vi dog indrømme, at den nye trend er ret cool. Der er ingen som ikke ville kunne lide hårtatoveringer. Brug Instagram til at søge efter eksempler på denne nye trend ved at søge efter #hairtattoo – se om det er noget for dig.

Hvad er en hårtatovering? Enkelt sagt er det en tatovering lavet i håret. Din frisør kan klippe dit hår og skabe et mønster med hjælp af en skraber. Det mest populære sted at få en hårtatovering er lige over nakken, under øreflipperne. Mangle vælger at gå efter komplicerede mønstre. De sociale medier er sprængfyldte med blomster, geometriske, og orientalske mønstre. Der er mange forskellige områder og mønstre at vælge imellem.

Hårtatoveringer er inspireret af mandemode fra 90erne, da det var populært at barbere mønstre i drengenes korte hår. Nu er trenden kommet tilbage med ekstra kraft, da den ikke udelukkende er for mænd længere. Mønstre som barberes ind i håret er mere elegante, indviklede, og sofistikerede.

Hårtatoveringer er interessante løsninger for piger med langt hår, da det forvandler en kedelig hårstil til et kunstvært som afslører nakken når håret er sat op. Derudover er disse tatoveringer nemme at gemme, da det eneste man skal gøre er at tage håret ned igen. Denne trend skaber fantastiske, midlertidige looks (håret vokser naturligvis tilbage).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *