Hvordan lægger man Pop Art / Comic Book makeup?

pop-art.jpgSkal du til karneval, kostumebal, tegneseriefest, eller elevfest? Så er Pop Art makeup altid en god løsning! Med Comic Book makeup kan du opnå et helt specielt look ved at kombinere forskellige farver. Læs videre for at finde ud af hvordan du skaber Pop Art looket.

What do you need?

  1. Naturlig foundation eller foundation i en lidt lysere tone (for at fremhæve resultatet).
  2. Sort eyeliner (helst vandfast) eller langtidsholdende blyant.
  3. Farverige øjenskygger, især i pangfarver.
  4. Let blush (helst en med en mat effekt).
  5. Forlængende mascara eller falske øjenvipper.
  6. Blød, rød lipliner eller maling i en lignende farve.
  7. Mørk, udtryksfuld læbestift.
  8. Hvid ansigtsmaling (valgfrit).

Anvend foundation og blush

Ligesom med alle andre makeuplooks starter man Pop Art med en foundation. For at opnå et mere kunstigt look, hvilket er det man ønsker til dette look, kan man anvende en foundation i en lysere farve. Pas dog på med ikke at vælge en som er alt for hvid, da dette ødelægger looket. Brug et let lag mat blush på kinderne.

Fremhæv dine læber og øjenlåg

Hele den øverste del af øjenlåget skal dækkes med øjenskygge i din valgte farve. Farvepaletten er ubegrænset (gul, rød, pink, blå, lilla, eller grøn), men uanset hvad er det vigtigt, at farven er mat og fremtrædende. Makeuppen skal ikke blandes; det er vigtigt, at kanterne er tydelige. Brug en mørk og udtryksfuld læbestift, såsom en rød, lilla, eller brun læbestift.

Fremhæv kanterne med eyeliner

Indenfor Pop Art makeup er det vigtigt, at man fremhæver kanter på samme måde som man ville i en tegneserie. Brug en sort eyeliner til at fremhæve øjnene, øjenbrynene, og kanterne af din øjenskygge og læbestift. Du kan endda konturere dit ansigt ved at tegne sorte linjer på kinderne, næseryggen, hagen, og diverse andre steder på ansigtet.

Skab et tegneseriefigur inspireret look

Rød lipliner eller maling kan gøre vidundere for dit look hvis du bruger det til at tegne prikker rundt omkring på ansigtet. På denne måde opnår du spot-fill konturen som ofte ses i tegneserier.

Giv dit look lidt dybde

Dette er et valgfrit trin. Ved at bruge lidt hvid maling på underlæben kan du opnå et 3D look som passer meget godt til Pop Art stilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *