Kevin Murphy DOO.OVER Dry Powder Finishing Hairspray

kevin-murphy.jpgDenne hårspray i pudderform fra Kevin Murphy giver håret mere volument. DOO-OVER Hairspray indeholder et stort udvalg af eksotiske ingredienser såsom tapioca, patchouliolie, og ekstrakt af Virginian Cedar Wood. Produktet er relativt dyrt, så det kan naturligvis være, at man er til at starte med tvivler på, om det er pengene værd. Læs videre for at blive klogere.

Kevin Murphy byder på et kæmpe udvalg af produkter til professionel hårpleje, som bruges af hårstylister i hele modeverden. Grunden til, at mærket byder på så stort et udvalg af produkter er, at hårstylisten Kevin Murphy var skuffet over kvaliteten af produkter som blev brugt i industrien. Han bestemte sig derfor for at skabe en kosmetikkollektion med let tekstur og potentiale for effektive resultater. Det er lige præcis hvad DOO.OVER Powder Hairspray byder på.

Kevin Murphy Hairspray er bygget på en base af balancerede, vedvarende ingredienser og, ligesom alle andre produkter i kollektionen, byder dette produkt ikke på sulfater, parabener, og andre skadelige ingredienser. Derudover er produktet ikke dyretestet. På trods af dets høje pris anvendes DOO.OVER ofte til styling, da det er sikkert for håret.

Egenskaberne Kevin Murphy Powder Hairspray byder på opstår som resultat af tre basis-ingredienser. Den første ingrediens er tapioca, som gør håret blødere. Ved at anvende pudderteknologien i DOO.OVER Hairspray giver det hydrofile tapico håret volument og fjerner overskydende sbum på samme måde som tørshampoo.

Derudover indeholder produktet også ingredienser såsom silica fra Virginian Cedar Wood og patchouliolie. Virginian Cedar gør håret mere elastisk, glansfuldt, og nemt at style. Patchouli sinker aldringsprocessen i håret og hovedbunden, stimulerer cellereparation, og byder på antiseptiske egenskaber som gør, at Kevin Murphy Hairspray er et utroligt ernærende produkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *