Naturlig hårpleje. Effekten af olier i Nanoil hårprodukter

Effekten af olier i Nanoil hårprodukter

Nanoil hårolier er nye på markedet for hårpleje. Disse er ikke bare simple olier – de er perfekt matchet til tre typer af porøsitet. Læs om de tre udgaver af Nanoil hårbehandling der er baseret på naturlige vegetabilske olier: for glat hår, der er udsat for skader (lav porøsitet); for kruset og problematisk hår (medium porøsitet); for krøllet og skadet hår (høj porøsitet). Vælg den bedste for dig!

Der har aldrig været sådan et produkt før. Yderligere, har der aldrig været sådan en producent, der vil studere hårstrukturen på forskellige stadier af skade og tilpasse ordentlig pleje til hårets tilstand. Nanoil hårolier er de eneste produkter der har evnen til at opfylde behovene hos hår med lav, medium, og høj porøsitet. Deres primære ingredienser er naturlige olier der indeholder en perfekte sammensætning af essentielle fedtstyrer for enhver hårtype. Nøglen til succes – hår oliering i overensstemmelse med hårets porøsitet (hårets tilstand).

Nanoil for hår med lav porøsitet

Hvad er det lavet af?

Det er en blanding af ni naturlige olier, der er rige på mættede fedtsyrer. Nanoil for hår med lav porøsitet inkluderer cederolie (fra siberisk fyrretræ), kokosolie, arganolie, castorolie, sheasmør, maracuja olie, babassu olie, monoi olie (fra Tiaré Blomst) og cupuacu smør. Sammensætningen er blevet beriget med et kompleks af Kerastim og Baicapil (anti hårtab; stimulerer hårvækst), UV-filter, panthenol, vitamin A og E.

Hvordan virker det?

Nanoil for hår med lav porøsitet virker både på indersiden af håret og på overfladen. Det kontrollerer hovedbundens funktion, udligner pH-værdien, forhindrer overdreven udskillelse af talg, derfor forhindrer det håret i at blive fedtet. Nanoil hårolie beskytter sensitivt hår fra de skadende effekter af temperatur og sollys, forhindrer tab af fugt og holder håret ordentligt hydreret. Yderligere styrker olien det naturlige lipide lag i hovedbunden og håret. Olien letter styling uden at tynge håret ned.

Hvem er olien for?

Nanoil for hår med lav porøsitet er en ideel olie for dem der kæmper med tungt, glat hår, der ikke er skadet men er svært at style. Det virker også for hår der ikke kan krølles. Det er et fantastisk produkt når håret er permanent udsat for høje temperaturer og sollys, f.eks. i varme lande tæt på ækvator.

Nanoil for hår med medium porøsitet

Hvad er det lavet af?

Det er en kombination af de seks bedst udvalgte olier med et højt indhold af omega-7 og omega-9 monoumættede syrer. Nanoil for hår med medium porøsitet inkluderer macadamia olie, arganolie, marula olie, jojobaolie, maracuja olie, og kokosolie. Ingredienserne er beriget med komponenter der fremmer deres virkning – Kerastim (anti hårtab), Baicapil (for hårvækst), UV-filter, vitamin A og E.

Hvordan virker det?

Både på indersiden og ydersiden af håret. Nanoil for hår med medium porøsitet holder et optimalt niveau af fugt og forbedrer blodtilførslen i hovedbunden. Som resultat fremhæver den absorberingen af værdifulde næringsstoffer. Olien styrker den naturlige beskyttende barriere, reparerer hårrødderne, reagerer mod svækkelse, genopretter skader og forhindrer spaltede hårspidser. Nanoil hårolie genopretter glans og fløjlsblødhed, letter frisering og styling, tæmmer viltre og krusede lokker, og giver permanent beskyttelse fra skadelige ydre faktorer.

Hvem er det til?

En innovativ Nanoil for hår med medium porøsitet, er blevet skabt for de fleste kvinder – for dem der ikke kan håndtere deres hår. Det er en perfekt løsning for svagt hår der har tendens til at blive skrøbeligt og spaltet, forværrer dets tilstand og er påvirket af hudproblemer, f.eks. skæl. Nanoil for hår med medium porøsitet virker på kruset, bølget, utæmmeligt og kedeligt hår,d er falder ud.

Nanoil for hår med høj porøsitet

Nanoil for hår med høj porøsitet

Hvad er det lavet af?

Det er en sammensætning af seks naturlige olier der indeholder majoriteten af omega-3 og omega-6 flerumættede fedtsyrer. Olien er dedikeret til skadet hår. Nanoil for hår med høj porøsitet indeholder sød mandelolie, arganolie, primulaolie, avocado olie, maracuja olie og bomuldsfrøolie. Formularen er beriget med to innovative ingredienser for hårvækst og styrke (Kerastim og Baicapil), UV-filter, keratin, panthenol, silke, lanolin og vitamin E.

Hvordan virker det?

Denne udgave giver den mest intense effekt. Den genopbygger i dybden, styrker håret og forsegle hårets kuticula. Olien genopbygger skader og leverer konstant beskyttelse fra skadelige faktorer. Nanoil for hår med høj porøsitet nærer i dybden, giver ordentlig hydrering, hæmmer tab af fugt og kontrollerer processerne i hovedbunden. Det reducerer krus, statisk elektricitet, mathed, skrøbelighed og spaltede hårspidser, og eliminerer problemer som skæl. Det standser fedtede hårrødder og tørre spidser. Nanoil genopretter elasticiteten, blødheden og glansen, såvel som den stopper hårtab.

Hvem er den til?

Nanoil for hår med høj porøsitet – en redning for stresset, svagt, dehydreret og svækket hår der falder ud og hår spaltede spidser. For eksempel virker produktet for folk der har forværret deres hårs tilstand på grund af forskellige former for hårstyling, hyppig farvning eller varmestyling. Nanoil virker for “ristet” og tunge hårstrå, men det er dog også egnet til hår der er naturligt meget porøst (krøllet).

HÅROLIER ER IDEELLE FOR ALLE

Mange kvinder (og mænd) vil helt sikkert blive forelskede i Nanoils hårprodukter. Alle kan finde den ideelle udgave ud af de tre versioner, fordi Nanoil opfylder alle behov og løser alle problemer – uanset om du har brug for delikat støtte eller en maksimal og intens behandling.

Det er en elegant, handy og multifunktionelt produkt. Du kan vælge den bedste udgave for dig, bruge den hyppigt og vente på effekterne der vil vise sig efter et par ganges brug. Produktet er ekstremt effektivt og nemt at bruge. En komfortabel pumpe i en gylden farve passer til den sorte flaske og kapslen af træ, men den er også meget praktisk og nyttig.

Det frie valg af påføring garanterer også en komfortabel brug. Nanoil hårolier er fantastiske for oliebehandling af vådt eller tørt hår, som oliespray eller oliering i en skål. De kan blive brugt på en lang række andre måder; du kan vælge den metode der er mest praktisk for dig.

19 kommentarer “Naturlig hårpleje. Effekten af olier i Nanoil hårprodukter”

 1. Amalie

  endelig vil det være nemmere at matche olien til håret, jeg har allerede været på forskellige eventyr med olier 🙂

  Svar
  • Sarah

   Jeg har haft problemer med kokosolie 🙂 Jeg har prøvet et par forskellige fra andre brands fordi jeg troede at der var noget galt med olien fordi håret lignede en katastrofe mens alle andre var så glade for effekterne og hvordan den bare laver mirakler for al!

   Svar
 2. viola

  Mit hår har på det seneste været ekstremt tørt selvom jeg har påført en balsam efter hver vask. Ud fra hvad jeg kan læse nu, kan balsammen være årsagen til hvordan mit hår ser ud nu. Jeg vil virkelig gerne prøve den her olie men jeg er ikke sikker på hvilken en der er bedst .

  Svar
  • Lisbeth

   aften primulaolie er perfekt for sådan et hår

   Svar
   • anna_molly

    Jeg kan bekræfte det, jeg har også brugt den. Derefter gik jeg amok over argan og mandelolie og blandede dem sammen, jeg eksperimenterede med oliering i en skål med urteinfusion og endelig fik jeg nok af det og købte nanoil 🙂 Jeg bruger det cirka to gange om ugen, vikler mit hår ind i et håndklæde og lader det sidde sådan i et par timer, nogle gange natten over. Jeg har ikke længere mulighed for at nyde at lave mine egne olieblandinger men på den her måde kan jeg spare tid og penge, for jeg brugte en formue på at købe olierne separat

    Svar
 3. mariehøne

  For et par dage siden modtag jeg den her olie (medium porøsitetshår) og jeg har olieret håret to gange siden. Jeg vil gerne have mere hår og jeg vil gerne have det tykkere, men jeg skal vente lidt længere på det. Imens, efter disse to påføringer, kan jeg se at hele hårets længde er blødt og grundigt fugtet. Det er den anden olie jeg bruger, før havde jeg hørfrøolie.

  Svar
 4. Nina

  Nanoil er fantastisk! Mit hår behøver ikke noget andet!

  Svar
 5. elle25

  Jeg gjorde det værste…Jeg fik hår extensions:( resultat?mit naturlige hår var helt skadet, og jeg var nødt til at klippe det af så det lignede en katastrofe. Er der en chance for at booste hårvæksten bare en smule? Jeg brugte castorolie men jeg er nødt til at vaske håret selv to gange om dagen

  Svar
  • natalie_beautyy

   Det er jeg ked af at høre, jeg brændte mit hår engang med et glattejern og skulle klippe en del af det. Angående olier har jeg brugt nanoil i flere måneder og selv min frisør har bemærket at det vokser hurtigere og at spidserne ikke spalter. udover olierne, har du også de ekstra ingredienser der får håret til at vokse hurtigere. I det mindste virkede det for mig.

   Svar
 6. Katja

  kan du bruge olier hvis dit hår hurtigt bliver fedtet?

  Svar
  • majbritt

   Olier på fedtet hår? det virker lidt mærkeligt for at være ærlig. Jeg tror det er bedst at købe en shampoo til fedtet hår?

   Svar
   • Olivia92

    Det er faktisk sådan at håret bliver fedtet fordi hovedbunden er rigtig tør, det er derfor du bør bruge olier, dog kun naturlige, uden alle de udtørrende silikoner, alkoholer, etc ..

    Svar
  • j.a.

   Det kan du sagtens, bare vær sikker på hvilke olier der passer til din hårtype, i dette tilfælde, tror jeg at te-træolie vil være den bedst

   Svar
  • Isabella

   Hår oliering med nanoil hjalp mig allermest. Jeg var på et punkt i mit liv hvor jeg vaskede hår om morgenen og det var allerede fedtet om eftermiddagen. Det var forfærdeligt. Typisk påførte jeg olien direkte til tørt hår og jeg prøvede at lade det sidde i cirka 3 timer og nogle gange brugte jeg olie i en skål, blot hvor det var en brændenældeinfusion i stedet for vand. En rigtig fin måde, lidt speciel. Den hurtigste meode er dog at påføre olien direkte til håret 🙂

   Svar
 7. zadie_o

  Jeg har brugt det i to uger nu men det er ikke noget særligt

  Svar
  • Caroline

   Jeg er ikke sikker på hvilken effekt du ønsker og hvilken nanoil du bruger, og hvorvidt du har matchet den ordentligt til dit hår, men du skal vente lidt længere på effekterne … det afhænger også af hvorvidt du doserer den rette mængde af olie og hvilken metode du bruger. Måske skal du ændre noget?

   Svar
 8. Lydia L

  Hvilke af disse olieringsmetoder er bedst? Er nogen af dem bedst?

  Svar
  • evelina19

   Det har jeg også overvejet men det virker for mig som om ideen bare er at lade olien sidde i håret. Så jeg putter altid olien på om aftenen og lader det sidde natten over, og vasker det ud om morgenen. Så føler jeg at alle de gode ting fra olien har haft chancen og nok tid til at trænge ind i håret

   Svar
 9. Carmen

  sikke en komposition <3 Jeg kan se et par af mine yndlingsolier og silke! <3 elsker den 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *