Østens Otte Bud: Koreanske Skønhedshemmeligheder

sk-oslash-nhedstips.jpgAsiatisk skønhed har længe været blot et uopnåeligt ideal for kvinder i vesten. Vi har prøvet at opnå det friske og smukke udseende asiaterne har og er misundelige på østlige kvinder som ligner deres teenagedøtre selvom de er flere årtier ældre. Hvad er hemmeligheden bag deres perfekte hud og hvordan kan vi opnå så fantastisk et udseende? Med østens otte bud!

1. Hold dig fra mat

Asiatiske kvinder har et andet udsyn på skinnende hud end deres europæiske modparter. De tror nemlig på, at glødende hud er skinnende hud. De stræber efter skinnende hud og bruger derfor god fugtighedscreme. Koreanerne anvender store mængder sebum, olie, og fugtighedscreme.

2. Brug pigefarverne

Asiatisk skønhed går ud på at få huden til at se så lys ud som muligt, ved at kombinere fersken, abrikos, eller pink læber og øjne. Det er både teenagere og modne kvinder som bruger pink læbestift i Korea. De elsker minimalistisk, piget makeup.

3. Køb Cushion Compact

Cushion Compact er en utrolig populær trend blandt asiatiske makeupbrugere. Den koreanske trend byder på en let og naturlig formular som ikke føles tung på huden. Grunden til at koreanerne elsker den er, at man ikke behøver bruge særligt mange lag.

4. Anvend hårmasker

Koreanske kvinder elsker at have sundt, glødfuldt hår, men de elsker også at farve og style håret, hvilket egentlig burde skade deres hår – men det gør det ikke. Grunden til at de formår at undgå skadet hår er, at de regelmæssigt anvender hårmasker.

5. Dub ansigtet fremfor at gnubbe det

Den teknik man anvender når man bruger sminke er altafgørende for det endelige resultat. Det var asiaterne som opdagede, at det er meget bedre for huden at dubbe kosmetikprodukter på fremfor at gnubbe dem, da dette stimulerer blodårerne og hjælper huden med at absorbere ingredienserne i sminken betydeligt hurtigere.

6. Spis sæsonvarer

Sunde madvaner påvirker naturligvis også skønhed. Koreanske skønheder spiser primært fuldkornsris og sæsonvarer (grøntsager, frugter, fisk, skaldyr, og kimchi). Dette påvirker hudens tilstand direkte.

7. Vask dit ansigt to gange

Du bør overveje at afsætte mere tid til hudpleje om aftenen for at sikre, at huden bliver renset i dybden. Asiaterne starter deres hudplejningsrutine med produkter uden skum og med oliebase, hvorefter de vasker ansigtet for anden gang med ansigtsgel.

8. Brug essens

Det sidste trin i koreansk hudpleje er, at bruge essens. Europæerne afslutter deres hudpleje med en tonic, hvorimod østlige kvinder bruger essens for at neutralisere hudens pH og samtidig fugtgive den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *