Rosenbladsbad – Forkæl Dig Selv

afslappende-bad.jpgEt afslappende bad er en af de bedste måder hvorpå man kan slappe af efter en lang dag på arbejdet. Det har længe været et velkendt faktum, at det er godt for kroppen med et ernærende bad – Cleopatra badede regelmæssigt og det siges, at disse bade hjalp med at vedligeholde hendes skønhed. Bør du følge i hendes fodspor og begynde at tage bad med rosenblade? Uden tvivl.

Hvorfor tage et aromaterapeutisk bad?

Et aromaterapeutisk bad med æteriske olier er en fantastisk måde at afstresse eller vågne op på (afhængig af hvilke aromaer man bruger.) Et ordentligt bad behøver ikke kun agere som en hygiejnisk behandling; det kan også bruges til at give dig en stunds ubestridelig glæde. Derfor er det vigtigt at dedikere mere tid til et rosenbladsbad og pleje humøret.

Hvorfor vælge rosenblade?

Det viser sig, at blade fra røde roser byder på et væld af gavnlige egenskaber såsom opstrammende, antiseptiske, fugtgivende, styrkende, regulerende, osv. egenskaber. Mest af alt byder rosenbladsbade på ernæring som selv den bedste body lotion ikke kan byde huden på. Ved at lægge rosenblade i dit bad kan du stramme huden, regenerere hudcellerne, rette op på misfarvninger, og hele karsprængninger. Det er især en god løsning til problematisk hud. Det er langt fra alle som ved, at et aromaterapeutisk bad med ernærende rosenblade hjælper med at stimulere kollagenproduktion, hvilket udløser egenskaber som modvirker aldring og forfrisker huden. Som sagt støtter rosenblade pleje af aldrende hud.

Sådan forbereder du et rosenbladsbad

Denne behandling anbefales især til om sommeren, men kan sagtens anvendes året rundt. Fyld et varmt bad op med ernærende ingredienser som passer til dine behov, såsom frise rosenblade, æteriske olier, og protein- og calciumrig mælk. På denne måde kan dit næste bad hjælpe dig med at holde din hud blød og velernæret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *