Sådan bruger du hårmasker

h-aring-rmaske.jpgNår man farver håret, styler det med varme, og bruger tunge kosmetikprodukter tager håret naturligvis skade. Derudover forringes hovedhudens tilstand også. Resultatet er, at der opstår skæl og at talgkirtlerne genererer for meget sebum og håret derfor begynder at falde ud, udtørre, og miste sin glød. Der findes heldigvis måder hvorpå man kan regenerere de skadede lokker. Løsningen er enkel: du skal bruge en hårmaske.

De vigtigste hårmaskeregler

Der er ikke mange regler indenfor hårmaskebrug, men dem som er der, er utroligt vigtige. Først og fremmest er det vigtigt, at man vurderer hårets slags og tilstand ordentligt. På grundlag af disse informationer kan man matche kosmetikproduktets egenskaber med ens personlige behov. Dernæst er det vigtigt, at man bruger hårmaskerne systematisk. Det er kun med regelmæssig brug af hårmasker, at man kan forbedre hårets tilstand. For det tredje hjælper det ikke at behandle fedtet hår. Vask altid håret før du påbegynder behandling. Derudover er det også vigtigt, at man følger de tilhørende instruktioner. Sidst, men ikke mindst, bør man afslutte behandlingen ved at putte en badehætte og et håndklæde på hovedet. På denne måde forbedrer man maskens eksisterende egenskaber og opnår bedre resultater.

Gør-det-selv hårmaske

Hvilken slags hårmaske er bedst? De mest populære masker indeholder enten Argan olie eller keratin. Derudover er det dog også meget populært at lave sine egne hårmasker af Argan olie og æggeblommer. Bland ingredienserne sammen og anvend dem på hovedbunden i 15-30 minutter. Derefter bør man vaske håret med en skånsom shampoo. Masken gør, at håret bliver glat, glansfuldt, og velernæret. Vigtigst af alt bliver hårene stærkere, regenererede, og velfugtede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *