Trends 2016 – Jeans Alle Vegne

denim.jpgAlle som følger bare en lille smule med i modeverden ved, at trends ændrer sig ligeså hurtigt som de dukker op, men mange trends vender tilbage gang på gang, så tit kan man med fordel gemme sidste sæsons moderigtige tøj. Så er man klar til når tøjet taget catwalken med storm igen næste år. I den kommende forårssæson kommer denim tilbage.

Denim er naturligvis velkommen stort set alle sæsoner, så det er ikke fordi det er i fare for at ryge i glemmebogen, men det bruges ofte som tilbehør. I den kommende sæson vil det dog være en af de mest fremtrædende spillere på stilbanen. Dette forår byder på denim i stort set enhver form du kunne forestille dig – bukser, shorts, tunikaer, trøjer, nederdele, og kjoler. Foråret 2016 byder på denim i alle tænkelige former.

Hvilken slags jeans byder den kommende sæson på?

Denim jeans er et obligatorisk stykke tøj i enhver garderobe, fordi de passer til mange forskellige stilarter og stort set alle kropstyper. Sidste sæson var det stilrigtigt at gå med stramme jeans med elastikfibre – de såkaldte skinny jeans. Dette forår kan du glemme alt om skinny jeans og i stedet vende blikket mod løse jeans som ikke strækker sig. Det er for eksempel moderigtigt med bukser med lige ben samt boyfriend jeans uden huller i dem. Foråret 2016 handler om stilrigtige jeans og et generelt mere elegant look end vi så på catwalkene sidste år. Vintage jeans og mom jeans med høj talje og brede hofter er dog stadig meget populære.

Hvad kan vi regne med udover lange jeans?

Alt kommer til at være denim, men med et god snit. Det største comeback er denim overalls med sandaler, kilehæle, eller høje hæle. Dine overalls skal sammensættes med en bomulds t-shirt. Dine shorts skal være højtaljede for at fremhæve taljen og det samme gælder for denim nederdele som overtager gaderne i år. Det mest populære tøj kommer til at have et trapez snit, ligesom i 70erne. Du bør udstyre din garderobe med mindst én denim trøje med lange eller korte ærmer, en denim frakke, eller en jakke. Angående disse genstande begrænset snittet kun af din fantasi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *