Vælg din duft med dette parfumehoroskop

horoskop.jpgAlle stjernetegnene har forskellige personligheder, som bedst komplimenteres af forskellige dufte, så hvorfor ikke sammensætte et parfumehoroskop? Det er den verdenskendte parfumeur Anne Nelson Sanford som er kommet på denne idé og har sammensat dette horoskop over parfumer til de forskellige stjernetegn. Læs videre for at finde ud af hvilken duft der passer bedst til din personlighed.

VÆDDEREN – er lidenskabelig og entusiastisk, men også meget nem at distrahere. Koncentreret cedertræ er en af de bedste dufte til væddere.

Anbefalet parfume: Burberry The Beat

TYREN – er stædig og stolt, så her skal der en helt speciel duft til. Her er der tale om en duft som er svær at huske, såsom Nicotiana alata eller sød tobak.

Anbefalet parfume: Tobacco Vanille Toma Forda

TVILLINGERNE – er dynamiske og udadvendte, så det er vigtigt, at man balancerer deres behov for nye oplevelser med en afslappende duft, såsom lavendel.

Anbefalet parfume: Eau du Fleurs Lavande, Chloe

KREBSEN – er afslappet, sætter pris på ro og orden, og bryder sig ikke om forandringer. Til dette stjernetegn bør man købe en følsom duft, såsom gardenia.

Anbefalet parfume: Gardenia od Chanel

LØVEN – er sociallivets konge og en leder på alle fronter. Dens personlighed kan formildes med en fin roseduft.

Anbefalet parfume: Rose The One by Dolce & Gabbana

JOMFRUEN – er en perfekt og konservativ person med behov for en stabil og elegant duft såsom en krydret, beroligende duft.

Anbefalet parfume: Amouage Fate

VÆGTEN – er den fødte diplomat, med tendens til at overveje, tvivle, og reflektere. Folk med dette stjernetegn har behov for en duft som kan fremklade deres selvtillid, såsom duft af sort peber.

Anbefalet parfume: Noir Epices, Frederic Malle

SKORPIONEN har en dragende, passioneret personlighed som bedst fremhæves med en duft af tuberose.

Anbefalet parfume: Do Son Diptyque

SKYTTEN – har en stærk og karismatisk personlighed og vil formentlig føle sig bedst tilpas i feminine, sensuelle dufte såsom vetiver.

Anbefalet parfume: For Her, Narciso Rodriguez

STENBUKKEN – er en åben, rationel, og praktisk person som kan få meget ud af en delikat duft af jasmin.

Anbefalet perfume: Beauty, Calvin Klein

VANDMANDEN – er en drømmefyldt person som ofte ignorerer virkeligheden til fordel for sine drømme. For at få dem tilbage til jorden uden at skade dem og deres kreativitet bør man prøve sig forsigtigt frem med neroliolie.

Anbefalet parfume: Acqua di Parma, Gelsomino Nobile

FISKEN – er varme, lidenskabelige mennesker som vil føle sig bedst tilpas i beroligende, selvtillidsbyggende dufte såsom sandeltræ.

Anbefalet parfume: Sacred Wood, Kilian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *